Events & Tjänster

Våra tjänster

Barnkalas

 

Barnkalas – bli karamellkokare för en dag!

Hos oss kan man boka barnkalas där barnen får vara med och göra karameller, födelsedagsbarnet bestämmer smak och färg. Födelsedagsbarnet får också vara med och arbeta som karamellbagare vid sidan om vår personal under tillredningen av degen. Alla barnen på kalaset får karamelldeg där de kan göra sina egna klubbor eller karameller som man sen får ta med sig hem.

Företagsevent eller gruppbokning

Tänk er att själva bli karamellkokare för en stund, alla kan lära sig grunderna i karamellkokning så man kan göra det hemma, det krävs dock ledning, samarbete, struktur och grupplösningar för att klara av uppgiften. En perfekt gruppaktivitet under trevliga former, som dessutom ger en söt utdelning med en massa karameller att ta med sig hem.

Vi har även studiebesök för lite större grupper, detta är en populär aktivitet för att lära och se hur vi tillverkar karameller, besöket läggs upp efter gruppens förutsättningar och intresse.

Information om antal, pris etc per telefon 0705-482040

Möhippa/Svensexa

 

En blivande brud eller brudgum måste ju klara av kökstjänst. På kokeriet är det ett ypperligt tillfälle att testa den blivande äkta maken eller makan. Det som framställs kan ju antingen säljas för att få in pengar under festen eller bli godsaker på bröllopsfesten.

Hyr utrustning

En dröm som vi kan uppfylla?

Hör gärna av dig om du har en vision till ditt drömkalas. Vi hjälper till så gott vi kan!

Du kan även hyra Popcornmaskin, mini donutmaskin och sockervaddsmaskin för att göra kalaset hemma extra speciellt.

Kontakta oss så berättar vi mer.  

Öppettider
Kontakta oss på mail!
info@sveaskaramellkokeri.se

Sveagatan 56
Limhamn, Malmö

Tillitsbutiken i Järvsö är öppen tills hösten.
Järvsö Stenegård